MORE

Un cretin isi impusca mortal un coleg de clasa, dupa care… isi face un selfie alaturi de victima!

Un adolescent din Pennsylvania a fost acuzat de crima, dupa ce i-a trimis unui prieten un selfie facut langa un coleg… ucis! Potrivit politiei, Maxwell Marion Morton din localitatea Jeanette l-ar fi impuscat mortal pe Ryan Mangan, apoi si-a facut o fotografie langa cadavru si i-a trimis-o unui prieten, prin Snapchat. Amicul a facut o screenshot dupa ea, inainte ca imaginea sa fie stearsa automat, si i-a aratat-o mamei sale. Femeia ingrozita a anuntat politia, iar Maxwell a fost ridicat si dus la sectie. Desi are 16 ani, adolescentul este judecat ca un adult din cauza gravitatii actiunilor sale, dupa cum a anuntat tribunalul districtual din Westmoreland. Potrivit presei locale, fotografia il arata pe Ryan, care sta pe un scaun si are o gaura in fata, produsa de glont. In fata lui se afla Maxwell, cu fata spre camera. Inainte s-o trimita, adolescentul a denumit fotografia „Maxwell across the top”. Asemenea act de cruzime, urmat de bravura postarii in mediul online, este cu atat mai revoltator cu cat selfie-urile au aparut ca o „distractie inocenta” si nimic mai mult!

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. In momente ca astea incepe sa-mi placa ideea de pedeapsa capitala, nu neaparat ca si consecinta asupra victimei, ci ca instrument psihologic care sa descurajeze viitoare acte asemanatoare.

    1. Si cel mai probabil el prin pedeapsa capitala o sa inteleaga 2 saptamani fara internet :)) .

  2. enough internet for today…pe bune e un lucru neomenesc. Si cu ce dezinvoltura si-a expus fapta pe internet. Incredibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button