MORE

Un cretin isi impusca mortal un coleg de clasa, dupa care… isi face un selfie alaturi de victima!

Un adolescent din Pennsylvania a fost acuzat de crima, dupa ce i-a trimis unui prieten un selfie facut langa un coleg… ucis! Potrivit politiei, Maxwell Marion Morton din localitatea Jeanette l-ar fi impuscat mortal pe Ryan Mangan, apoi si-a facut o fotografie langa cadavru si i-a trimis-o unui prieten, prin Snapchat. Amicul a facut o screenshot dupa ea, inainte ca imaginea sa fie stearsa automat, si i-a aratat-o mamei sale. Femeia ingrozita a anuntat politia, iar Maxwell a fost ridicat si dus la sectie. Desi are 16 ani, adolescentul este judecat ca un adult din cauza gravitatii actiunilor sale, dupa cum a anuntat tribunalul districtual din Westmoreland. Potrivit presei locale, fotografia il arata pe Ryan, care sta pe un scaun si are o gaura in fata, produsa de glont. In fata lui se afla Maxwell, cu fata spre camera. Inainte s-o trimita, adolescentul a denumit fotografia „Maxwell across the top”. Asemenea act de cruzime, urmat de bravura postarii in mediul online, este cu atat mai revoltator cu cat selfie-urile au aparut ca o „distractie inocenta” si nimic mai mult!

Tags

Related Articles

3 Comments

  1. In momente ca astea incepe sa-mi placa ideea de pedeapsa capitala, nu neaparat ca si consecinta asupra victimei, ci ca instrument psihologic care sa descurajeze viitoare acte asemanatoare.

  2. enough internet for today…pe bune e un lucru neomenesc. Si cu ce dezinvoltura si-a expus fapta pe internet. Incredibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close