MORE

Un clip de gameplay cu Fallout 4 s-a ivit pe internet

Fallout 4 va fi lansat abia saptamana viitoare, dar cumva s-a scurs deja pe internet o scurta secventa de gameplay efectiv din noul joc.

Acesta fie este din varianta de consola a lui Fallout 4, fie este jucat pe PC cu un gamepad, astfel explicandu-se acuratetea oribila a celui care joaca, facand VATS sa para mai mult ca o carja pentru tintirea cu un thumbstick, in loc de o extensie a tintirii fine din primele jocuri Fallout.

Cateva lucruri mai sunt notabile in acest clip de gameplay. Stilul vizual a ramas intact, toate acele calculatoare de birou avand acelasi design retro din Fallout 3, alaturi de acelasi sistem de hacking. Mai important, jucatorul pare foarte nonsalant cu aruncarea de grenade intr-o camera in care a intrat Dogmeat.

Daca ar fi fost un joc Fallout anterior, rezultatul era un tapet nou, paros, pentru acea incapere. Insa in Fallout 4, Dogmeat nu doar ca este nemuritor, este invulnerabil. Catelul poate fi vazut iesind din acea camere, in flacari, fara sa para in vreun fel afectat de o explozie sau de incendierea sa. Asta ridica anumite probleme legate de echilibrarea jocului mai mari decat cele ale lui Fallout 3, cand Dogmeat putea sa omoare un Deathclaw.

Regretabil, acest clip mai subliniaza faptul ca personajul principal are o voce, o decizie regretabila de design din partea celor de la Bethesda.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button