Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un client nemulțumit face prăpăd într-un magazin Apple

/
/
/

La fiecare conferință a sa, Apple mereu spune că nivelul de satisfacție al clienților este fără egal în domeniul tehnologic. Se pare însă că numerele nu reflectă mereu realitatea, după cum a dovedit un client Apple din Franța.

Un individ din orașul Dijon a intrat într-un magazin Apple, aparent nemulțumit de modul în care compania s-a ocupat de o problemă pe care o avea legată de serviciile Apple. În loc să încerce să remedieze problema, discutând cu reprezentanții companiei, acesta a decis să înceapă să strivească tot ce îi pica în mână.

În câteva minute, până să își facă apariția paznicii mall-ului în care se afla magazinul, individul furios a distrus în jur de 12 iPhone-uri, 4 iMac-uri, un MacBook Air și poate chiar mai multe, suma totală raportată pentru daune fiind în jurul a 50 de mii de euro. Individul supărat a fost implicat apoi într-o altercație cu paznicii, după care a făcut o plimbare la secția de poliție și urmează să ajungă în fața unui judecător pe 4 octombrie.

Dacă sunteți un fan al dispozitivelor Apple, atunci imaginile de mai jos v-ar putea șoca. Dacă nu sunteți un fan Apple, imaginile de mai jos are să vi se pară foarte amuzante. Să sperăm doar că asta nu va iniția încă un val de indivizi intrând în magazine și distrugând lucruri, cum s-a întâmplat cu incidentul Bendgate.

[Fudzilla, Le Journal]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar