MORE

Un ceas Mario de 18 mii de dolari

Daca un Apple Watch vi se parea a fi prea scump, ce ar fi un Super Mario Bros Watch care costa aproape 19 mii de dolari?

Pentru a sarbatori 30 de ani de cand a fost lansat jocul care l-a pus cu adevarat pe Mario pe harta, Nintendo a intrat intr-un parteneriat cu producatorul de ceasul Romain Jerome pentru a realiza un ceas de lux cu instalatorul supra-ponderal italian.

Ceasul este facut din titan negru, iar in cadran are o ilustratie pixelata cu Mario… si costa 18950 de dolari. Nu pare sa aiba diamante incrustate pe suprafata sa, nici nu pare sa aiba rubine sau sa luceasca in intuneric multumita sufletelor celor cazuti tinute captive intr-un cristal egiptean antic aflat in centrul sau.

Pur si simplu este un ceas foarte simplist si foarte scump. Ati putea cumpara pana si un Apple Watch din aur pe care sa puneti exact aceeasi fata de ceas, si tot ati iesi mai ieftin.

Merita mentionat ca este un ceas comemorativ, si ca urmare este intentionat sa fie scump si lipsit de sens, nu practic, economic sau logic.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button