PC&Consoles

Un campion olimpic japonez a adunat o factura de 5000 de dolari jucand Pokemon GO in Brazilia

Pokemon GO este boala grea in Japonia, franciza in sine numarand milioane de fani infocati in tara soarelui rasare.

Boala de care se pare ca sufera si un olimpic japonez care a reusit sa stranga o factura de doar 500.000 de yeni, echivalentul a 5000 de dolari americani, jucand Pokemon GO in Brazilia. 

Gimnstul japonez Kohei Uchimura, care a casitgat aurul la Jocurile Olimpice din 2012 din Londra, a afirmat ca doar a descarcat jocul dupa ce a ajuns in Sao Paulo pentru antrenamentele din Rio, dar de la download pana la o dependenta totala de joc a fost doar un mic pas. Lucru care se pare ca l-a costat destul de mult.

Uchimura a fost totusi destul de surprins cand a vazut factura, reactia s-a fiind usor… surprinsa sa spunem. Bine, este clar ca nu doar Pokemon GO este culpabilul in acest caz, avand in vedere ca nu consuma chiar atat de multe date. Chiar si in acest caz, Kohei se pare ca este norocos. Povestea are un final fericit se pare. Dupa ce Uchimura si-a sunat operatorul de telecomunicatii, acesta a explicat situatia si a primit o suma maxima zilnica de 30 de dolari pentru date. În cazul acesta, a scăpat ieftin, dar nu oricine are operatori atât de înțelegători.

Așadar, spunem iar: Atenție la împrejurările în care jucați Pokemon GO.

[The Verge]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button