Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un câine joacă Street Fighter 5 mai bine ca unii oameni

/
/
/

Deși seria Street Fighter este veche de câteva decenii, sunt șanse bune că dacă ai pune un om aleator în fața jocului, habar nu ar avea să facă un Hadouken. Un câine însă pare să fie capabil.

Dulăul, un ciobănesc australian numit Cohen, a fost pus de proprietarul său să execute cel mai de bază atac special din Street Fighter 5, clasicul Hadouken al lui Ryu. Sunt oameni care nici după ce le arăți cum se face nu ar fi în stare să repete manevra, dar cumva câinele a reușit.

Deși această manevră ar necesita două mâini, Cohen a izbutit să lanseze un Hadouken apăsând butonul de pun cu laba și mișcând joystick-ul cu botul. Sigur, nu este o manevră foarte complexă, dar tot este surprinzător, până și câinele fiind uimit de ce a provocat pe ecran.

În acest ritm, câinele ar avea șanse destul de bune să ajungă un jucător profesionist. Poate nu la Street Fighter 5, dar măcar la CS:GO, dacă soluțiile de trișare se vor adapta la noile măsuri luate de Valve pentru a le detecta.

[VG24/7]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar