Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un bundle Borderlands de exceptie!

/
/
/
/
image

Un bundle Borderlands, insotit de versiunea in miniatura a lui Claptrap, a fost pus la vanzare pe PS4 si Xbox One pentru o suma… tare umflata! Bundle-ul se numeste Borderlands: The Handsome Collection, al studiourilor Gearbox si 2K, si cuprinde jocurile Borderlands 2 si Borderlands: The Pre-Sequel, impreuna cu toate DLC-urile lor. Daca vrei sa cumperi numai jocurile, platesti 60 de dolari si astepti pana la 24 martie, cand vei putea juca cele doua titluri acasa, in co-op, pe ecranul impartit in patru.

Gearbox stia ca un fan al seriei, care a jucat-o deja pe PC, nu va fi atat de incantat incat sa ofere 60 de dolari pentru a avea si versiunile pe console. Si-atunci a atasat la acest bundle un Claptrap in toata regula. Asa ca fani sau nefani inca, scotociti-va buzunarele: robotelul costa 400 de dolari. Claptrap este, ca si in joc, un robot dotat cu o camera, aceasta putand fi controlata de un terminal cu Android sau iOS. Aceasta editie speciala este insa limitata. Doar 5.000 de Claptrapi sunt disponibili spre vanzare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar