MORE

Un bug de XP in Witcher 3 iti blocheaza avansarea in joc!

Un pas inainte si doi inapoi, un bug de XP in Witcher 3 fiind descoperit. In timp ce CD Projekt RED se grabesc sa repare ambitiosul The Witcher 3, introduc in ecuatie noi probleme. Momentan, una din ele este un glitch ce opreste jucatorii de la a primi experienta cand completeaza quest-uri cu mai mult de 6 nivele, mai mari decat ce recomanda jocul.

Quest-urile nu se scaleaza in The Witcher 3, asa ca este posibil sa dai de quest-uri cand esti prea mare in nivel sau prea mic in nivel. Avand in vedere cat de mare este jocul, e usor sa ignori o serie de quest-uri cand explorezi o noua zona. Cand te intorci la ele, s-ar putea sa fii exagerat de puternic. Cu actualul glitch, insa, mai bine nu v-ati bate capul completandu-le fiindca jocul… nu va va recompensa cu pretioasele puncte de experienta pentru completarea lor. Cd Projekt RED au recunoscut problema pe forumuri si lucreaza la rezolvarea ei.bug de XP in Witcher 3

The Witcher 3 a primit actualizari continue de la lansarea de saptamana trecuta, deci nu ar fi o surpriza daca CD Projekt RED rezolva si problema asta curand, dar pana atunci, grija la quest-uri. Nu care cumva sa sariti peste felul in care jocul iti dicteaza sa joci, pentru ca nu mai faci level!

Articole asemanatoare

Back to top button