MORE

Un Batmobil in Los Santos? Da va rog!

Comunitatea de modderi pentru GTA V este surprinzator de mare si dezarmant de ambitioasa, indiferent cat Rockstar se chinuie sa puna stavila modderilor din Los Santos, tot mai apare un Hulk, o masina traznita, un IronMan… Un Batmobil care iti fura piuitul si te lasa ca la dentist, dotat cu toate armele gasite pe vehiculul original, dar si cu un after burner.

Cu alte cuvinte un motiv bun sa reinstalezi GTA V daca te-ai plictisit de el si sa iti faci de cap in orasul virtual realizat de Rockstar.

 

Realizat din trei mod-uri distincte, Batmobilul este o mica opera de arta, rezultatul fiind o recreere a masini lui Batman din deja infamu Arkham Knight, cu mentiunea ca aproape toate modurile de control sunt prezente si in GTA V, cu exceptia Tank-Mode-ului, care credem noi ca ar fi fost un pic cam greu de implementat, avand in vedere natura controlului si necesitatii probabile a modificarii anumitor parametri de functionare a jocului, lucru care nu mai este posibil dupa ce Rockstar a inchis niste cai de acces.

Am inclus mai jos si o galerie ce contine cateva fotografii cu evolutia masinii in joc, de la prima la a doua versiune, modderii promitand si un JokerMobil pe viitor.

Cei interesati pot descarca modurile de aici: Tumblertexturi si nitro boost

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close