TECH

Un angajat supărat a suspendat contul de Twitter al președintelui SUA

Situația următoare este fie amuzantă, fie foarte amuzantă, în funcție de cum interpretați evenimentele.

Contul de Twitter al președintelui Statelor Unite ale Americii a fost suspendat pe parcursul zilei de ieri, de unul din angajații companiei. Era ultima sa zi ca parte din echipa de suport, și a decis să își încheie cariera printr-un mic abuz de putere. Individul, a cărui nume nu a fost dezvăluit, a suspendat contul președintelui pentru doar 11 minute. Acțiunea sa a fost inversată, nu a fost șters permanent.

Incidentul a fost primit cu foarte mult amuzament de publicul larg, actualul președinte al SUA fiind acuzat că petrece oricum prea mult timp pe Twitter. Arată totuși că ar fi ceva probleme interne la această companie, din moment ce un cont poate fi suspendat pur și simplu de un angajat supărat. În cazul în care nu era contul unui individ cu degetul pe butonul nuclear, care ar fi șansele ca inversarea suspendării să aibă loc înainte de-a provoca bătăi de cap utilizatorului?

Președintele încă nu a făcut o declarație pe Twitter despre suspendarea contului său, dar lumea deja face provizii de floricele pentru inevitabilul spectacol.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button