Gaming

Un analist Ubisoft critica modelul League of Legends!

Un analist Ubisoft critica modelul League of Legends – asta pentru ca in ultima vreme modelele lor Free to Play au mers extrem de bine, si si-au facut treaba exceptional cand vine vorba de servicii de varf, fara probleme de conexiune sau sisteme de DRM intruzive.

Teut Weidemann, analistul in cauza, critica modelul sub care Riot isi desfasora activitatea, ba mai mult, avertizeaza celelalte companii sa nu le urmeze exemplul, baza acestui avertisment fiind…chiar cifrele! Din 2009 pana in 2013, acesta a calculat ca in League of Legends sunt doar 3.75% jucatori care realmente platesc, comparativ cu World of Tanks unde acest procent este de 30%! 

Pe de alta parte, trebuie sa ne gandim ca un model ideal de „Free to play” arata cam asa pentru Ubisoft: Ubisoft critica modelul League of Legends

Acesta a daugat urmatoarele:

„Riot doesn’t care. Optimizing monetization is not the top priority. They monetize purely through their reach. So it only works because of the large user base, and if you don’t have that user base or don’t expect to, you should not adopt their monetization. It should not be a role model for your monetization system.”

In traducere non-alambicata : „Riot sunt mai mari, asa ca eu am o parere pe care o s-o impartasesc cu lumea…OMG Blue Byte a scos The Settlers in ultima vreme.”

Sigur, Weidemann analizeaza totul din punct de vedere financiar, din pacate pentru el, discutam despre unul dintre CELE MAI JUCATE jocuri de pe planeta si un model de free to play non-intruziv, fara segmente pay to win si mai ales, care lasa userii sa aleaga cand si cum doresc sa sustina jocul. Ce mai urmeaza? Electronic Arts sa se planga ca lumea nu vrea sa joace Battlefield 4 pentru ca…are probleme? Sau Ubisoft sa spuna ca lumea este mult mai deschisa sa cumpere DLC-uri in ultima vreme?! Stai… aceste lucruri s-au intamplat! Ciudat nu? 

Daca doriti sa cititi intreg articolul, link-ul il gasiti aici!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Cine s-a trezit sa critice, astia care nu-s in stare sa optimizeze un joc pentru pc, indata o sa se faca emulatoare care o sa ruleze mai bine seria AC si alte jocuri de genul open world de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button