Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un altfel de DISLIKE pentru Facebook

/
/
/
/
image

Facebook ia in considerare adaugarea unui buton de „dislike” pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima dezaprobarea cu privire la o postare. Dar acest lucru nu se va intampla prea curand, scrie geek.com.

Nu va fi vorba despre un buton cu o ilustratie inversa fata de cea a butonului „Like”, ci de o ilustratie „similara”, deoarece Facebook nu vrea ca utilizatorii sai „sa fie facuti de rusine”, a explicat Mark Zuckerberg intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri transmisa live. Deocamdata iti poti face prietenii de rusine impartasindu-le in continuare cele mai neplacute imagini cu ei, pe care le posteaza oricum nonsalant pe paginile lor, scrie geek.com.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Aceasta optiune ar fi trebuit implementata de la bun inceput, sub forma sa ce mai directa, insa Zuckerberg nu vrea sa piarda utilizatori si, implicit, bani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar