Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Un adevarat altar dedicat jocurilor retro

/
/
/
img

Pe vremea Terminatorului, multi oameni visau sa aiba intr-o zi o camera dedicata jocurilor, cu rafturi peste rafturi de casete cu jocuri si probabil seratare de gamepad-uri, pentru ca se stricau cat ai zice peste. Asta a evoluat in biblioteca de Steam, care necesita mai putin spatiu fizic, dar nu este la fel de impresionanta.

Unii oameni nu au renuntat la acel vis, precum o tanara numita Heidi, care a construit un altar dedicat gamingului retro. Ca un fel de razbunare pentru faptul ca nu avea voie sa aiba jocuri cand era mica, in ultimii 14 ani a reusit sa adune mai bine de 4600 de jocuri pe care le-a aranjat foarte meticulos in ordine, intr-o camera prin care se mai pot regasi si peste 140 de sisteme.

retro-room-oldschool-corner

Acestea sunt functionale, ruland pe unele din cele cele 20 de televizoare si monitoare care mai sunt in acea camera. Nu este vorba doar de console, ci si de sisteme precum cele facute de Commodore pe vremuri.

retro-room-blast-city-2

Colectia include totul cu putinta, de la vechile Games and Watch la cabinete arcade, si mai este decorata cu diverse elemente hazlii, ca niste covorase Pac-Man si mobila intentionat aleasa sa para de parca ar fi contemporana cu jocurile acestea stravechi.

retro-room-41

[Metro]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar