MORE

Ultra Street Fighter IV pentru PS4 are probleme majore

Reiese ca portarea pe PS4 pentru Ultra Street Fighter IV nu este atat de „ultra”. Sony si-au asigurat exclusiv un joc next-gen precum si sequel-ul acestuia, dar se pare ca lansarea jocului este plina de probleme.

Internetul este plin de plangeri legate de incetiniri masive in meniuri, miscari care nu functioneaza cum ar trebui, probleme de sunet si bug-uri vizuale ciudate. Desi problemele mai batatoare la ochi nu sunt prezente per ansamblu, jocul pare sa sufere de lag cand vine vorba de comenzi, un lucru nasol pentru un joc… de actiune. Pentru moment jocul lasa impresia ca il joci online cu o conexiune foarte slaba la Internet.

Lansarea cu lipsuri a lui Ultra Street Fighter IV este inca un exemplu de joc neterminat scos la vanzare. Multe titluri de top au fost lansate in ultima vreme cu bug-uri imense. Recent, utilizatorii Xbox One s-au plans de o problema in Witcher 3, care nu le da voie sa-si salveze jocul. Asa cum au facut si CD Project RED, probabil si Capcom isi vor patch-ui jocul, dar acest lucru nu scuza faptul ca au lansat jocul… neterminat. Acum cand soseste acest patch… nu stim inca.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button