PC&Consoles

Ultimul update Surgeon Simulator il pune pe Donald Trump pe masa de operatie

Datorita catorva youtuberi populari, Surgeon Simulator a prins foarte bine la public, studioul realizator aducand noi update-uri periodic creatiei. Asa am avut parte de un Heavy pe masa de operatie a doctorului din Team Fortress 2 si mai nou, pe Donald Trump. Pentru ca de ce nu! 

Sigur, suna ca o declaratie politica, poate ca si este in prag de alegeri prezidentiale in Statele Unite, dar se pare ca multi nu prea au gustat gluma. Pe de alta parte internetul se pare ca se distreaza de minune cu acest nou update, Youtube-ul fiind plin de incidente din sala de operatie in care Trump se alfa, existand si cateva in care este si machiat, chestie care nu stim daca trebuie sa ne sperie sau sa ne bucure. 

Cert este ca baietii de la Bossa Studios inca nu au primit o reactie oficiala din partea candidatului la presedentia Statelor Unite, contul de Twitter al lui Trump fiind momentan tacut vis-a-vis de acest subiect. Ramane de vazut pentru cat timp totusi, Trump in ultima perioada avand un fitil destul de scurt. Daca magnatul nu a fost instiintat in prealabil se pot ivi probleme. Chiar si asa, publicitatea gratuita nu este de ici de colo, Trump castigand cu acest update gratuit ceva expunere. Problema este ca Bossa Studios nu au relatat in update-ul de pe site daca au primit sau nu permisiunea de a folosi „brandul Trump”.

[surgeonsim.com]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button