Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ultimul update iOS brick-uieste iPad-urile

/
/
/

Cel mai nou update de iOS, versiunea 9.3.2, pare-se ca brick-uieste iPad-urile. Numarul de rapoarte cu iPad-uri defectate a crescut pe Twitter, dupa identificarea unei probleme de hardware ce solicita ca utilizatorii sa isi efectueze restore la device-uri sau sa contacteze departamentul de suport tehnic.

Utilizatorii au inceput sa faca exact asta, trimitand tweet-uri catre canalul de twitter al Apple cu plangeri ca iPad-urile lor nu pot fi restaurate prin iTunes. Patch-ul in cauza adreseaza o vulnerabilitate cu nivel scazut de risc ce permite atacatorilor sa treaca peste lock-screen-uri pe modelul iPhone 6.

Bresa de securitate a fost gasita de inginerul Jose Rodriguez din Spania si tester-ul Benjamin Kunz Mejri din Germania, permitand atacatorilor sa acceseze lista de contacte, mesaje, setari si email-uri de pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus in iOS 9.3.1. Vulnerabilitatea prezinta un grad scazut de risc datorita necesitatii ca atacatorii sa aiba acces fizic la un telefon in care Siri este activat si cu acces la un cont de Twitter.

Patch-ul mai adreseaza mici probleme cu calitatea audio prin Bluetooth, definitii din dictionar, introducerea adreselor de e-mail si serverele MDM. Update-ul este lansat pentru telefoane si tablete de la iPhone 4S si iPad 2 in sus, toate iPad-urile Mini si Pro si toate iPod-urile Touch de generatii 5 si 6.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar