Gaming

Ultimul update GTA V afecteaza perfomanta pe PC!

Ill-Gotten Gains Part 2 – ultimul update GTA V se pare ca are cateva probleme de performanta, multi useri de PC acuzand scaderi ale acesteia dupa ultimul patch 1.28. Acestea variaza de la caderi de cadre pana crash-uri, userii de PC fiind profund nemultumiti de update. Problema este dezbatuta pe Reddit, atat pe r/Games dar si pe un subReddit dedicat variantei de PC a jocului,  r/GrandTheftAutoV_PC userii acuzand Rockstar ca nu au reusit sa updateze jocul cum trebuie.

Pe r/Games de exemplu, postarea care a primit in acest moment peste 2680 de up vote-uri trage o concluzie extrem de interesanta, punand pe seama masurilor anti-mod problemele de performanta, fapt sustinut se pare si de o postare pe Facebook a creatorilor modului LCPDFR pentru GTA V, performanta jocului fiind strans legata de masurile anti-mod si anti-hack pe care Rockstar le-a introdus in joc cu noul update. Odata cu intarirea masurilor si protectiilor impotriva moderilor si cheaterilor din joc, unii useri au ajuns sa aiba si 3 cadre pe secunda, chiar si pe PC-uri mai puternice, conform celor de la LCPDFR, lucru care ne face sa ne gandim ca exista undeva un bug in noul patch, dar care cel mai probabil o sa se rezolve. Update GTA V

Pe de alta parte nu intelegem aversiunea celor de la Rockstar pentru comunitatea de Modderi, fiind mult mai simplu sa ofere acestora posibilitatea de a realiza servere custom unde sa isi faca de cap, separate de restul jucatorilor, servere care sa nu impacteze progresul in multiplayer-ul traditional. Bine, este foarte posibil sa existe si o frica de alienarea jucatorilor, astfel existand argumente pro si contra de ambele parti ale baricadei.

 

 

 

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button