Gaming

Ultimul update GTA V afecteaza perfomanta pe PC!

Ill-Gotten Gains Part 2 – ultimul update GTA V se pare ca are cateva probleme de performanta, multi useri de PC acuzand scaderi ale acesteia dupa ultimul patch 1.28. Acestea variaza de la caderi de cadre pana crash-uri, userii de PC fiind profund nemultumiti de update. Problema este dezbatuta pe Reddit, atat pe r/Games dar si pe un subReddit dedicat variantei de PC a jocului,  r/GrandTheftAutoV_PC userii acuzand Rockstar ca nu au reusit sa updateze jocul cum trebuie.

Pe r/Games de exemplu, postarea care a primit in acest moment peste 2680 de up vote-uri trage o concluzie extrem de interesanta, punand pe seama masurilor anti-mod problemele de performanta, fapt sustinut se pare si de o postare pe Facebook a creatorilor modului LCPDFR pentru GTA V, performanta jocului fiind strans legata de masurile anti-mod si anti-hack pe care Rockstar le-a introdus in joc cu noul update. Odata cu intarirea masurilor si protectiilor impotriva moderilor si cheaterilor din joc, unii useri au ajuns sa aiba si 3 cadre pe secunda, chiar si pe PC-uri mai puternice, conform celor de la LCPDFR, lucru care ne face sa ne gandim ca exista undeva un bug in noul patch, dar care cel mai probabil o sa se rezolve. Update GTA V

Pe de alta parte nu intelegem aversiunea celor de la Rockstar pentru comunitatea de Modderi, fiind mult mai simplu sa ofere acestora posibilitatea de a realiza servere custom unde sa isi faca de cap, separate de restul jucatorilor, servere care sa nu impacteze progresul in multiplayer-ul traditional. Bine, este foarte posibil sa existe si o frica de alienarea jucatorilor, astfel existand argumente pro si contra de ambele parti ale baricadei.

 

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button