PC

Ultimul update de Windows 10 strică suportul pentru monitoare multiple

Microsoft avertizează că ultimul update al lui Windows 10 va provoca probleme pentru cei care folosesc mai mult de un monitor pentru aplicații 3D.

Update-ul KB3213986 din 10 ianuarie, peste care nu prea puteți sări dacă aveți varianta standard a lui Windows 10, vine cu un avertisment de la companie. Dacă rulați jocuri pe mai mult de un monitor sau aplicații care folosesc randare 3D, atunci veți întâlni întreruperi ale imaginii și întârzieri în redarea sa.

Pentru a evita problema aceasta, Microsoft recomandă să deconectați monitoarele secundare înainte de a porni o astfel de aplicație sau să rulați aplicația în fereastră.

Așa că dacă din senin Eyefinity nu mai merge cum trebuie, aveți pe cine da vina. Microsoft ar trebui să lanseze un update care să rezolve această problemă în curând. Cu puțin noroc, acel update nu va aduce propriile sale probleme.

[Microsoft]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

17 Comments

  1. Intrebarea mea pentru cei de la Microsoft este : De ce fac asta? Prima data erau camerele cele care aveau de suferit, acum din senin monitoarele. Ii inteleg ca vor sa-si optimizeze propriile dispozitive dar sa strici alte dispozitive pentru propriul tau brand… e cam low. Pana si pentru Microsoft e cam low.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close