PC&Consoles

Ultimul Update ARK Survival Evolved aduce harti procedural generate

ARK Survival Evolved se pare ca doreste sa includa in ultimul update pana si pianul de la bunica si rulota de la unchiul, avand in vedere marimea ultimul update. Dino-Size asa cum il numesc producatorii.

ARK: Scorched Earth este obiectul noului update, DLC-ul primind un discount, dar si o noua componenta ce se axeaza pe naratiune, obligand jucatorul sa caute notite si indicii lasate in urma de razboinici de mult apusi. Este un update destul de ambitios, mai ales ca includerea unei naratiuni ofera si mai mult diversitate unui joc care si-a pus amprenta deja pe genul surival.

 Update-ul contine atat noi dinozauri, dar si noi mecanici de joc si evident, una dintre cele mai asteptate functii, hartile procedural generate. Aceste harti ofera posibilitati infinite jucatorilor, conform producatorului, putand sa isi genereze o harta dupa bunul plac, gandita pentru o anumita actiune.

Studio Wildcard pun astfel in manile jucatorilor uneltele necesare pentru a putea defini inaltimea si marimea muntilor sau altor forma de relief, cu mentiunea ca acestea difera de la harta la harta, finalul fiind o harta care se muleaza pe stilul tau de joc.

Ce contine acest nou patch?

  • Functie noua: Harti procedural generate.
  • Noi dinozauri: Kaprosuchus Paludentium, Diplodocus Insulaprincep si Chalicotherium Obsideoquus

Noi mecanici:

  • Poti acum sa manuiesti o arma in timp ce esti calare pe dinozauri mai mici.
  • Explorer Notes
  • Tree Platforms au acum +70% HP si +50% rezistenta la explozii
  • Castrarea dinozaurului imblanzit (ireversibil) 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button