GamingPC&ConsolesTech&IT

Ultimul patch pentru Dark Souls Remastered rezolvă problema trișorilor

Bandai Namco a oferit detalii despre ultimul patch pentru Dark Souls Remastered, care are scopul de a îmbunătăți securitatea și de a rezolva problema trișorilor în modul multiplayer online al jocului. La această oră patch-ul ar trebui să fie deja lansat, iar serverele jocului să fi revenit online. Conform distribuitorului, modul offline de joc nu a fost afectat.

Alături de represiunea împotriva trișorilor, noul patch va mai aduce câteva modificări gameplay-ului pentru a elimina câteva bug-uri, inclusiv una în care The Four Kings nu apar corect în The Abyss. Dincolo de asta, există unele modificări pentru a asigura că mesajele din joc de la alți jucători sunt afișate corect, iar numărul corect de Estus Flasks este afișat atunci când utilizați un Black Separation Crystal. Aruncați o privire mai jos pe notele complete ale patch-ului, oferite de Bandai Namco.

Pentru toate platformele

  • Reparat un bug în care The Four Kings nu sunt afișați corect în The Abyss.
  • Reparat un bug în care sfârșitul apare fără a învinge boss-ul când faceți anumite mișcări înaintea zonei de luptă.
  • Reparat un bug în care datele clare ale jucătorului sunt eronate atunci când aplicația este terminată în anumite condiții după ce a învins pe Gwyn, Lord of Cinder.
  • Reparat un bug în care mesajele nu sunt afișate altor jucători în modul asincron online.
  • Reparat un bug în care opțiunea de session matching se oprește în modul online atunci când jucătorul nu reușește să se alăture sesiunii în care se joacă jucători blocați.
  • Reparat un bug în care numărul de Estus Flask nu este afișat corect atunci când vă întoarceți prin intermediul Black Separation Crystal.
  • Îmbunătățirea securității împotriva trișorilor în timpul modului de joc multiplayer online.

Pentru Playstation 4

  • Reparat un bug în care aplicația nu poate fi lansată.

Pentru Playstation 4 și Steam/PC

  • Reparat un bug în care jucătorii devin invizibili în timpul modului de joc multiplayer online.

Pentru Xbox One

  • Reparat un bug în care, după ce jucătorii și-au resetat statisticile și au creat un profil nou, profilul nou conține încă statisticile resetate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button