Gaming

Ultimul patch GTA 5 a omorat modurile!

In urma cu cateva zile Rockstar au „lasat la apa” un nou update pentru noul lor titlu, reparand cateva dintre problemele pe care jocul le are. Din pacate, ultimul patch GTA 5 a omorat modurile… teoretic. Functionalitatea acestora a fost afectata, conform celor de la GTA5-mods.com, care sustin ca editarea cu ajutorul Script Hook V este acum imposibila.

La drept vorbind, Script Hook V nu este tocmai cea mai ortodoxa unealta, acest program fiind gandit pentru a realiza si ceva trainere, folosirea lui putand sa duca la alterari ale jocului si debalansarea elementului online. Totusi, se pare ca acesta nu a fost „demontat” cu totul, existand o posibilitate de a repune pe picioare suportul pentru acest program, downgradand la ultima versiune a jocului, si atat timp ca nu vrei sa joci online. Te lasa sa te distrezi offline, fara ca actiunile tale sa afecteze alti jucatori.

Creatorul script-ului, Alexander Blade, a declarat ca lucreaza deja la o noua varianta a acestuia, dar din pacate pentru cheateri lucrurile nu stau prea bine, aceasta noua varianta fiind gandita pentru single player nu si online, Alexander Blade dorind sa sublinieze cu tarie acest fapt, tocmai pentru ca Rockstar imparte in ultimele doua zile ban-uri in stanga si in dreapta, de cele mai multe ori justificate. Dar exista si cazuri in care jucatori au fost banati doar pentru ca au luat parte la un lobby modat.

Articole asemanatoare

Back to top button