PC&Consoles

Ultimul Open Beta al lui Lawbreakers începe astăzi

La sfârșitul acestei săptămâni aveți o ultimă ocazie de a juca Lawbreakers gratuit înainte ca jocul să fie lansat, moment în care va costa 30 de euro.

Testul este disponibil chiar acum, iar în cadrul său aveți acces la toate personajele, repartizate în opt clase diferite, pe care le veți putea folosi pe parcursul a șase hărți și patru moduri de joc. Acest test public este disponibil și pentru Playstation 4, așa că îl veți putea descărca și juca atât prin Steam cât și prin PSN până pe 31 iulie.

În cazul în care nu ați auzit până acum de el, am să vă explic Lawbreakers pe cât de simplu pot. Ați jucat Quake 3? Ați fi vrut ca jocul să aibă clase de personaje multiple? Eh, atunci ați avea Quake Champions. Dar dacă mai adăugați și anomalii gravitaționale, plus arme care nu sunt complet lipsite de vlagă, atunci aveți Lawbreakers. Este un joc făcut de oameni ce au lucrat în trecut la jocuri precum Unreal Tournament, deși este mult mai rapid ca el, de aici comparația cu Quake 3.

Unii oameni vor spune că este doar încă o clonă de Overwatch. Acelor oameni le spun că această comparație nu prea se potrivește, pragul de talent necesar pentru a face orice în acest joc fiind cu mult peste Overwatch.

Varianta finală a jocului va fi disponibilă pe 8 august.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button