MORE

Ultimul joc Saint Seiya vine si pe PC

Daca in 2005 spuneai ca un joc Saint Seiya va aparea pe PC, parea mai mult o gluma de 1 aprilie sau un truc pentru a aduce pe site cativa vizitatori in plus. Totusi, dupa 2010, PC-ul a fost vazut ca o piata de desfacere profitabila pentru dezvoltatorii de fightere, care, la drept vorbind isi aveau originile pe arcade cabinet-urile atat de populare in anii ’80. Nu ii putem condamna pentru reticenta manifestata fata de PC, dar pana la urma trecerea a fost facuta… cu chiu cu vai.

Saint Seiya: Soldiers Soul a fost anuntat pentru PC, PS3 si PlayStation 4 in toamna anului 2015, lucru care i-a bucurat atunci pe gamerii din intreaga lume, gameri care pana in prezent nu beneficiaza si de o portare decenta pe PC, fiind obligati sa foloseasca emulatoare pentru a putea incerca titlurile din seria Saint Seiya. Acest joc, cu toate ca nu are pretentii de titlu ce va aparea la EVO, este la fel de distractiv ca si Naruto Ultimate Ninja Storm, si el la randul sau produs tot de Bandai Nanco.

La ce ne putem astepta de la acest joc? Ei bine din declaratia oficiala facuta de producatori avem personaje bazate pe noua serie animata, personajele clasice, The Golden Saints si inca vreo cateva surprize pe care cei de la Bandai Nanco le tin inca secrete. Ceea ce este important in aceasta stire este faptul ca Bandai Nanco incepe sa porteze jocuri, ce-i drept la 30 de fps-uri in cele mai multe cazuri, pe PC, lucru pe care pana nu demult refuzau sa il faca, firma japoneza vazand aceasta piata ca fiind incerta. Nu putem decat sa aplaudam intentia acestora!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button