PC&Consoles

Ultima misiune Elusive Target sosește în Hitman

Hitman se pregătește pentru finalul oficial al primului sezon, mâine urmând să fie lansată ultima misiune de tipul Elusive Target.

Aceasta se numește „The Entertainer”, și vă dă misiunea de-a omorî un individ din locația Marakesh și de a recupera o listă de clienți. Ambele obiective trebuiesc îndeplinite la un loc, fără ca 47 să moară. Dacă nu reușiți să scăpați cu viață, misiunea se va încheia cu un eșec total, și nu va putea fi repetată. Misiunea va fi disponibilă pentru 10 zile, așa că aveți timp suficient să plănuiți și să vă pregătiți pentru marele eveniment.

Misiunile de tipul Elusive Target au fost una din atracțiile principale ale jocului, oferind provocări noi, în context diferit față de cele normale, ce s-au folosit până acum destul de bine de structura excelent de neliniară a hărților. Recompensele pentru aceste misiuni sunt doar estetice, așa că cei care nu le-au prins, fiindcă unele aveau tendința să fie disponibile în timpul săptămânii pentru două zile, nu în week-end, nu au ratat tocmai lucruri critice. Desigur, misiunile în sine erau bune, așa că imposibilitatea de a le repeta este o dezamăgire pentru mulți.

Din moment ce viitorul jocului este incert, poate relansarea misiunilor, dar fără recompense, sau cu recompense diferite, n-ar fi o idee rea.

Studioul IO Interactive este acum o companie de sine stătătoare, ce deține complet proprietatea Hitman, și încearcă să lucreze mai departe la al doilea sezon, chiar dacă au trebuit să fie concediați o parte din angajați.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button