GAMING

Ultimele ore in care iti mai poti adauga Amnesia la contul de Steam

Mai aveți doar câteva ore la dispoziție pentru a obține Amnesia: The Dark Descent gratuit pe Steam. Jocul este disponibil oricui pe serviciul de distribuție digitală, până în această seară, și va rămâne atașat permanent de contul vostru/ dacă este revendicat.

Pentru cine nu a încercat până acum Amnesia, este un moment ideal de a vedea la primă mână de ce este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de groază făcute în ultimii ani.

Explorarea unui castel abandonat de la sine poate fi o experiență neliniștitoare, iar când adaugi entități necunoscute ce apar doar la marginea câmpului vizual, apă ucigașă și o doză serioasă de teroare psihică, obții ceva garantat să te bântuie și în somn pentru câteva săptămâni.

Motivul pentru care Frictional Games a decis să ofere Amnesia gratuit în acest moment este lansarea iminentă a lui SOMA. Continuarea în spirit a lui Amnesia va fi disponibilă din 22 septembrie, și ce mai bun mod de a promova noul joc dacă nu prin oferirea celui anterior tuturor celor care vor să vadă de ce este în stare studioul.

Astfel de campanii de promovare au fost eficiente în trecut, chiar dacă jocurile nu erau gratuite, ci costau minim un dolar. A funcționat pentru Volition cu Saint’s Row 4, pentru Electronic Arts cu Battlefield 4 și probabil va funcționa și de această dată.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button