PC

Ultimate Performance Mode: Windows 10 in turbo-boost!

Atunci când creați modele 3D sau executați alte sarcini intense, cu siguranță doriți să stoarceți fiecare picătură de performanță din PC-ul vostru. Este un lucru bun, atunci, că Microsoft a lansat un build de preview pentru Windows 10 care include un nou mod Ultimate Performance dacă utilizați varianta Pro for Workstations a sistemului de operare.

Dupa cum sugerează și numele, acesta este un pas înainte pentru cei care chiar și modul de înaltă performanță nu este de ajuns. Puteți seta singuri această opțiune, dar constructorii de sisteme vor avea opțiunea de a livra calculatoarele cu această funcție activată.

Ultimate Performance nu este disponibil în prezent pentru laptopuri sau tablete, dar Microsoft sugerează că acest aspect s-ar putea schimba.

Există adăugiri pentru utilizatorii care folosesc PC-uri de zi cu zi. La fel ca Samsung, Microsoft se îndreaptă spre emoji mai familiare. De asemenea, vă ajută să căutați emoji-urile în mai multe limbi și vă oferă mai mult control asupra accesului la sistemul de fișiere pentru aplicațiile din Universal Windows Platform. De regulă, însă, această previzualizare este destinată profesioniștilor care doresc să vadă cât de bine poate funcționa o stație de lucru atunci când nu există nimic care să o țină pe loc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button