MORE

Ultimate Ears îți dă posibilitatea împerecherii a peste 50 de boxe wireless

Ultimate Ears, o firma fondata undeva in 1995, la vremea respectiva se specializa in productia de boxe bluetooth wireless si casti, reusind sa se impuna pe piata americana incet, dar sigur.

În urmă cu trei ani, Ultimate Ears a introdus pe piață posibilitatea de împerechere a mai multor boxe Bluetooth utilizatorilor din întreaga lume.

Acum, Ultimate Ears este singurul producător de boxe wireless Bluetooth care îți dă posibilitatea împerecherii unui număr de peste 50 de boxe, pentru a crea momente unice în excursiile de familie sau weekendurile petrecute alături de prieteni. Și, prin aplicația reconfigurată, chiar dacă un utilizator va încerca să împerecheze doar două boxe, această conexiune se va face mult mai rapid.

Ultimate Ears anunță astăzi o nouă funcție a aplicației care permite conectarea wireless a unui număr de peste 50 de boxe UE în doar câteva secunde. Din curtea casei și până pe plajă, certificarea IPX7 (rezistența la apă) a boxelor Ultimate Ears cât și conexiunea sigură și durabilă Bluetooth permit utilizatorilor să petreacă oriunde. Prin adăugarea funcției PartyUp, oricine poate crea o rețea mixtă de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 și UE MEGABOOM. Astfel, daca ai un bax de boxe UE prin casa si te gandesti sa dai o petrecere, s-ar putea sa trezesti cativa vecini cu niste boxe destul de micute. Dar legate in serie!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button