Telefoane

Ultimate Ears Mini Boom-O boxa mica cu gura mare

Brandul Logitech este cunoscut in Romania mai degraba pentru perifericele “de uz casnic” pentru PC-uri. Nu multi stiu ca sub umbrela Logitech se afla si Ultimate Ears, o marca de elita ce produce tehnologie audio profesionala, care si-a indrepta atentia si spre zona consumer cu o boxa bluetooth excelenta.

Pana nu demult, Ultimate Ears a mai avut un produs de acest gen, si anume UE Boom,  un difuzor Bluetooth, mic si robust,  cu un design de exceptie si performante uimitoare raportat la dimensiunile reduse. La sfarsitul anului trecut Logitech a dublat aceasta gama de produse a brandului Ultimate Ears, adaugand in „repertoriu” Mini Boom, un nou difuzor Bluetooth, frate mai mic al lui Boom, ce merita toata atentia.

Acesta vine cu un design placut,  ce combina in partea centrala, unde sunt plasate difuzoarele, metal perforat cu cauciuc foarte aderent, ce face jucaria foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Mini Boom a sosit si pe bancul de probe al Zonei, si pot spune ca ne-a lasat fara cuvinte (si timpane:)), demonstrand ca un difuzor poate avea performate bune chiar daca dimensiunile nu sunt tocmai generoase.  Difuzorul este foarte compact si foarte practic, avand inclus si NFC  prin care se pot conecta rapid telefoanele compatibile cu acest standard,  ba chiar poti conecta doua difuzoare la un singur dispozitiv, sunetul fiind redat cu acuratete atat la interior cat si afara.  Ne-a mai placut si faptul ca Mini Boom poate sustine un apel de voce fara probleme si ca are o autonomie de pana la 10 ore,  intr-un pret de aproximativ 100$, justificat din punctul nostru de vedere.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button