PC&Consoles

Ultima șansă pentru a testa versiunea alfa a lui Sea of Thieves

Pentru cine dorește să încerce versiunea alfa a lui Sea of Thieves, acum aveți ultima șansă. Jucătorii se pot înscrie pentru runda finală de teste alfa înainte de închiderea înregistrărilor ce va avea loc pe data de 1 decembrie.

Pentru a putea participa la test va trebui să vă înscrieți la Insider Program de pe site-ul jocului. Va trebui, de asemenea, să fiți abonați la Xbox Live Gold, deoarece Sea of ​​Thieves este un titlu online. De asemenea, trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult, deoarece trebuie să semnați un acord de confidențialitate, care vă interzice să transmiteți sau să faceți captură de gameplay.

Ca de obicei, Rare folosește testele alfa pentru a arăta noi caracteristici, dar nu a furnizat detalii complete despre ceea ce intenționează să arate în sesiunea viitoare. Studioul va folosi de asemenea evenimentul pentru a primi mai mult feedback din partea jucătorilor, astfel încât studioul să poată efectua modificările sau îmbunătățirile necesare la mecanicile existente.

Rare a început testele alfa încă din decembrie anul trecut, iar 1.000 de jucători au reușit să primească acces la o variantă foarte timpurie a lui Sea of ​​Thieves. Cu fiecare sesiune, dezvoltatorii au permis și mai multor jucători să ia parte la acțiune. Cel mai recent test alfa a oferit acces liber la mai bine de 200.000 de fani, care au avut posibilitatea de a naviga pe mările digitale. Cu studioul pregătit să lanseze jocul cândva la începutul anului 2018, va avea nevoie de tot feedback-ul pe care îl poate obține de la un nou lot de jucători, pentru a face din Sea of Thieves un adevărat succes.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button