PC&Consoles

Ultima Online va căpăta un mod gratuit, dar foarte limitat

Ultima Online este un joc ce a împlinit recent 20 de ani de existență, dar fiind în proprietatea a Electronic Arts pentru cea mai mare parte din existența sa, n-a fost chiar atât de prietenos cu cei care doreau să îl încerce înainte de a-l cumpăra. La urma urmei, a primit un trial care nu cerea un card de credit abia prin 2009.

Acum acest MMO legendar se apropie de lansarea propriei variante care nu va costa nimic. Și nu este vorba de un trial, ca cel existent, limitat la o anumită perioadă de timp. Ci o variantă a jocului care poate fi jucată fără impedimente temporale. Vor fi însă impedimente permanente.

Pentru a nu destabiliza jocul și-a lăsa oamenii care încă plătesc taxa lunară întrebându-se la ce mai este de folos abonamentul, această variantă de trial are câteva limitări. Spre exemplu, nu aveți acces la un cont bancar adevărat în lumea jocului și nu puteți cumpăra o casă. Mai mult, dacă ați avut abonament și ați cumpărat o casă, va trebui să așteptați pentru ca aceasta să devină o ruină cu trecerea timpului înainte de a reintra în joc folosind un cont gratuit, dacă ați decis să nu mai plătiți taxa lunară.

Varianta aceasta gratuită va fi disponibilă abia anul viitor, prin primăvară, urmând ca jocul să primească mai mult conținut acvatic și un sistem care să permită jucătorilor să creeze propriile misiuni.

[MassivelyOP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button