PC&Consoles

Ultima ocazie să cumpărați Alan Wake

Alan Wake nu va mai putea fi cumpărat de la sfârșitul acestei zile. Studioul Remedy anunță că din cauza unei probleme de licențiere a muzicii folosite, jocul nu va mai putea fi vândut.

Pentru a sărbători scoaterea sa de la vânzare, puteți cumpăra pentru următoarele ore jocul la prețul de numai 2.90 de euro, fie de pe Steam, fie de pe GOG, fie de pe magazinul de jocuri al consolei Xbox. Remedy va încerca să rezolve problema de licențiere, dar nu poate spune cu siguranță când se va întâmpla asta, așa că studioul nu face vreo promisiune.

În cazul în care nu mai țineți minte despre ce era vorba, Alan Wake a fost unul din primele jocuri anunțate care să folosească DirectX 10, pe vremea când Microsoft încă se mai prefăcea că dă doi bani pe PC. Jocul apoi s-a transformat într-un titlu exclusiv de Xbox 360, pierzând pe drum aspectul său de joc de groază open-world și devenind unul mai liniar, la care controlați un scriitor depresiv ce luptă împotriva unei entități întunecate care pune stăpânire peste un orășel de munte. Povestea și personajele sunt excelente, muzica este excepțională, decorul este grozav, controlul este cam aiurit pe alocuri, iar mecanicile sale de bază nu sunt oribile. Varianta de PC a fost creată de Remedy din propriul buzunar și a fost până acum foarte profitabilă.

DLC-ul de sine stătător al jocului, Alan Wake’s American Nightmare, nu este afectat și poate fi cumpărat în continuare de mâine.

 

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Ultima ocazie să cumpărați Alan Wake - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button