PC&Consoles

Uite cum poti sa iti construiesti singur un Pokedex pentru Pokemon GO

Sunt multe lucruri pe care un vanator de Pokemon Go trebuie sa le infrunte, precum elementele, cartierele rau famate, indivizi pusi pe sotii, dar de departe ce mai grea incercare pentru un jucator de Pokemon GO este absenta unui Pokedex si a bateriei.

Un Pokedex poate ca gasesti mai greu, dar o baterie portabila pare sa fie imperativa in cazul cautarilor de lunga durata, jocul avand prostul obicei de a manca bateria terminalului. 

Dar ce faci atunci cand ai o imprimanta 3D, ceva cunostinta de electronica si un telefon Galaxy S4? Pai ce sa faci… „You science the shit out of that Pokedex”. Lucru pe care un tanar l-a si intreprins.

Dupa ce si-a printat carcasa pentru Galaxy S4-ului sau, acesta a purces in a instala in carcasa si o baterie de 2600 de mAh.

NPOOLE nu este la prima abatere de acest fel, acesta postand si in trecut pe Sparkfun o serie de tutoriale si explicatii in mai multe domenii, dar popularitatea Pokemon GO se pare ca l-a propulsat pe acesta in atentia publicului, Pokedex-ul sau fiind o alternativa autentica am putea spune la bateria portabila traditionala. Pe langa asta arata si al dracu de bine! Cu un pic de polish!

Sparkfun.

https://www.sparkfun.com/news/2140

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button