PCPC&Consoles

Uite cum îți poți construi PC-ul de vis, gratuit

Sunt convins că la un moment sau altul cu toții am început să adăugam în coșul de cumpărături de pe un site de IT tot soiul de componente, visând cu ochii deschiși asamblarea sa și apoi trezindu-ne la o realitate cruntă când vedem prețul final.

Eh, asta se schimbă de astăzi, pentru că există PC Building Simulator. Acest joc gratuit și-a făcut apariția pe Itch.io, în varianta pre-Alpha, permițând oricărui om curios de asamblarea unui PC să o facă fără riscul de-a strica ceva.

PC Building Simulator îți permite să pui la un loc orice fel de componente ai visat vreodată să ai în calculator, fiind nevoit să le pui la un loc manual și chiar să strângi șuruburile cu propriile tale mâini. componenta de wire management încă nu este în joc, dar este de înțeles, din moment ce vorbim de un joc aflat în pre-Alpha. Cine știe, poate în varianta finală vor fi incluse și manevre mai avansate, cum ar fi punerea de pastă termală în socket și consecințe pentru pornirea unui test de stabilitate la un procesor cu overclock în Prime 95 fără să fie conectată alimentarea de la ventilator.

Jocul nu este doar un sandbox, având și un mod de carieră. Dar până când va fi gata probabil va mai fi nevoie de câțiva ani. Între timp, este util ca o unealtă didactică pentru curioși și ca o fereastră către viitor pentru visători. PC Building Simulator este disponibil pentru Windows și Linux. Dacă vreți să ajutați dezvoltatorul puteți oricând să și plătiți măcar 1 dolar pe joc.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button