Gaming

Uite ce patesti cand trisezi in Guild Wars 2!

Majoritatea trisorilor din jocurile online RPG trebuie sa se pregateasca pentru un sfarsit umilitor. Dezvoltatorii ii baneaza, si asta este tot ce ar fi de zis. Asta daca nu esti un anume trisor din Guild Wars 2.

Cand dezvoltatorii ArenaNet au inceput intr-un final sa ia masuri impotriva unui hacker care teroriza bataliile dintre jucatori de saptamani bune, echipa de securitate a decis ca putina umilinta publica este necesara, astfel incat i-au luat unui personaj toate ustensilele (au dezbracat unul dintre personaje la curu’ gol) si au sters toate celelalte personaje ce apartineau contului in cauza si totul in vreme ce au inregistrat intreaga actiune pentru posteritate, asa cum puteti vedea in video-ul de mai jos.

Miscarea este o palma data peste fata celorlalti trisori din joc si un semnal de alarma: continuati astfel si veti suferi aceeasi soarta umilitoare! Cu toate acestea, banarea in acest mod ridica intrebari nu numai asupra eficacitatii umilirii (daca le pasa de reputatia lor, atunci de ce ar mai trisa?) dar si asupra eticii raspunsului celor de la ArenaNet. Unii se tem ca aceasta miscare nu a fost tocmai „profesionista” si ca echipa de securitate ar trebui sa petreaca mai mult timp cautand hackerii, decat sa vina cu pedepse inventive.

Jucatorii s-au plans despre acest trisor de mai mult timp, insa actiunile contra lui au inceput abia dupa ce a fost inregistrat. Aceasta nu este insa o situatie oarecare, asa ca nu putem decat sa speram ca studioul isi va imbunatatii atat eforturile anti-trisori cat si modul de pedepsire a celor ce si-o merita din plin!

guild-wars-2-cheats

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button