GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Ubisoft vrea sa lanseze cinci jocuri mari in urmatoarele 12 luni

Este perioada anului in care companiile isi publica rapoartele fiscale. Ubisoft este una dintre aceste companii, iar alaturi de profituri, compania a discutat si despre viitoarele lansari. Se pare ca dezvoltatorul vrea sa lanseze cinci jocuri mari in urmatorul an fiscal. Dintre acestea, trei deja au fost anuntate, iar pe celelalte doua cred ca putem sa le ghicim.

Ne-am dezvoltat mult structura organizationala in ultimele luni pentru a ne putea concentra pe titlurile cu potential mare. Suntem foarte incantati de ideea de a lansa cinci jocuri triple-A in 2020 si 2021.

Yves Guillemot, CEO Ubisoft

In cadrul unei conferinte, Guillemot a confirmat ca trei jocuri vor fi lansate in cel de-al treilea trimestru, adica intre 1 Octombrie si 31 Decembrie 2020. Celelalte doua vor fi programate pentru ultimul trimestru, perioada cuprinsa intre 1 Ianuarie si 31 Martie 2021. Guillemot a confirmat si faptul ca Beyond Good & Evil 2 nu este unul dintre aceste cinci titluri, deci cel mai devreme l-am putea vedea in luna Aprilie a anului viitor.

Cele trei jocuri pe care Ubisoft le va lansa anul acesta sunt Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs Legion si Gods and Monsters. Cu aceste jocuri deja confirmate ramane sa aflam care ar fi urmatoarele titluri pe care compania le va lansa. Zvonurile sugereaza ca un nou Far Cry ar fi inclus in planurile Ubisoft, iar celalalt joc ar putea fi un nou Assassin’s Creed.

Cartile par deja jucate din partea celor de la Ubisoft. Din pacate, sau din fericire, cele doua jocuri inca necunoscute vor fi cel mai probabil Far Cry si Assassin’s Creed. Despre un potential Far Cry 6 nu avem inca informatii insa despre noul Assassin’s Creed se tot vorbeste de cateva luni. Zvonurile spun ca acesta va fi plasat in vremea vikingilor si avem chiar si un nume, Ragnarok. Cat de reale sunt aceste detalii insa, ramane de aflat odata cu trecerea timpului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button