MORE

Ubisoft vinde jocuri fara jocuri, in SUA

Heroes of Might and Magic 7 a fost lansat la finalul lunii trecute, Ubisoft oferind chiar si editii de colectie, pline cu tot soiul de bunatati, pe langa jocul in sine, mai putin in SUA, unde aceste editii nu aveau jocul in sine.

Cei din America de Nord care au cumparat editia de colectie a jocului s-au trezit cu surpriza neplacuta de a nu avea jocul la pachet. Daca vroiau sa il joace, erau nevoiti sa trimita o cerere catre Ubisoft, cu dovada ca au cumparat editia de colectie, urmand ca Heroes of Might and Magic 7 sa fie adaugat apoi contului lor de Uplay. Era specificat si faptul ca returnarea jocului era imposibila.

Asta a venit ca o surpriza adevarata pentru cei care au cumparat editia de colectie, deoarece nu exista nici un indiciu ca Ubisoft va face asta. Dimpotriva, fiecare material de promovare legat de joc, fiecare imagine, fiecare listare, pana si prezentarea video a editiei de colectie, includea jocul in sine.

Clientii au fost, fara nici un fel de indoiala, suparati, iar Ubisoft a inceput sa isi acopere urmele, stergand cutia jocului din poze, dar tot lasand sigla cu PC DVD. Din fericire, aceasta intamplare afecteaza doar varianta din SUA, cea din Europa fiind intreaga.

In cele din urma Ubisoft a emis o declaratie oficiala prin care isi cere iertare pentru confuzie. Compania va restitui banii celor care vor sa returneze jocul si chiar vor oferi unul cadou, dintr-o selectie de cateva titluri recent lansate de companie.

Nu este tocmai prima data cand un publisher mare face ceva de acest gen, numai ca atunci cand Bethesda a lansat Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition, spuneau de la inceput ca jocul nu era in cutie.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button