PC&Consoles

Ubisoft va face un joc Avatar… iar

Din moment ce ne apropiem de lansarea continuării filmului Avatar, varianta SF a lui Dansând cu Lupii, a venit timpul pentru ca adaptarea sa sub formă de joc să intre în producție.

Ubisoft și James Cameron, regizorul filmului, anunță o colaborarea pentru realizarea unei adaptări sub formă de joc video a universului în care se petrece seria de filme. Aceasta ar fi a doua adaptare făcută de Ubisoft, prima datând din 2009. Nu era tocmai un joc grozav, dar mediocritatea poate vinde 3 milioane de exemplare, iar de această dată se pare că se va depune efort.

De noul Avatar se va ocupa Ubisoft Massive, același studiou responsabil pentru realizarea lui The Division. Jocul se va folosi tot de motorul grafic Snowdrop pentru a încerca să aducă la viață Pandora… nu, nu aia din Borderlands, ci planeta pe care se petrece acțiunea filmelor Avatar.

Va avea Massive suficient timp la dispoziție cât să scoată un joc de calitate până în decembrie 2018? Judecând după cum merg în general aceste adaptări, ca Star Wars Battlefront, probabil nu. Dar, cine știe, poate Ubisoft ne va surprinde așa cum a făcut și studioul Volition cu al lor Punisher.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button