GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ubisoft și Microsoft vor avea conferințe virtuale

Bun venit în era post-E3

Acum că E3 s-a dus în mod oficial pe apa sâmbetei, s-a ivit o întrebare foarte importantă: „Ce vor face diversele companii din industria jocurilor fără Electronic Entertainment Expo 2020?”.

Răspunsul este destul de simplu. Vor face transmisii proprii, din locuri izolate, unde nu există prea mult risc de a intra în contact cu cineva care s-a perindat pe lângă indivizi contaminați.

Trei companii deja și-au anunțat intenția de a avea propriile evenimente digitale. Microsoft este unul dintre cele mari, având nevoie de ceva atenție asupra noii sale console ce urmează să fie lansată la sfârșitul anului. Nu sunt detalii despre când va avea loc această prezentare, din moment ce anularea E3-ului a cam prins pe toată lumea cu nădragii în vine.

Apoi, Ubisoft anunță că va încerca să pună la punct propriul eveniment similar, despre care nu are încă detalii de oferit. Dar cam are nevoie de unul, pentru că din cauza lui Cyberpunk 2077 abia dacă mai ține minte cineva că a fost anunțat măcar un nou Watch Dogs.

În cele din urmă, Devolver Digital a confirmat că o va lua razna din nou la un moment din viitorul apropiat cu un nou Devolver Direct. Îmi este teamă să mă gândesc cum va arăta ediția a patra.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button