PC&Consoles

Ubisoft se extinde cu încă două studiouri și 1000 de oameni

Chiar dacă Vivendi bate la ușă, nu înseamnă că Ubisoft stă să își aștepte inevitabila soartă. Compania anunță că se va extinde cu două studiouri noi la care vor fi angajați încă 1000 de oameni pe parcursul următorului deceniu.

Aceste studiouri vor fi deschise în Quebec, Canada, primul dintre ele urmând să își deschidă porțile în Saguenay, pe la începutul lui 2018, iar următorul la o locație încă necunoscută. Investiția totală a celor de la Ubisoft este de aproape 800 de milioane de dolari, pe o perioadă de 10 ani.

Obiectivul primului studiou nu va fi cel de-a crea conținut pentru următorul joc Assassin’s Creed, a cărui lume să ocupe ceva mai mult ca suprafața Pământului. Se va concentra pe dezvoltarea de tehnologie on-line și crearea unei experiențe mai conectate de joc.

Având în vedere Ubisoft nu are tocmai o reputație grozavă pentru serviciile sale on-line, fiecare joc al său de multiplayer în afara lui Rainbow Six Siege fiind un chin veritabil, deschiderea acestei divizii este foarte mult apreciată de comunitate. Dacă avem noroc, am putea vedea următoarele jocuri ale companiei, precum The Crew 3, să se folosească de tehnologie dezvoltată la acest studiou. Putem visa și la un viitor în care Ubisoft va revizita modul de multiplayer al primelor jocuri Assassin’s Creed, pentru a face infrastructura mai puțin oribilă.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button