GamingPC&ConsolesTech&IT

Ubisoft se apucă de făcut seriale

Ubisoft a cochetat de câteva ori în trecut cu transformarea seriilor sale de jocuri în filme. Succesul lor a fost variabil. Pe de o parte, Prince of Persia avea curse de struți organizate de Doctor Octopus din Spider-Man 2. Pe de alta, filmul Assassin’s Creed sunt convins că există. Dar poate că marele ecran nu a fost tocmai cea mai bună alegere pentru proprietățile companiei, așa că se mută pe micul ecran.

Skull and Bones va fi transformat într-un serial de televiziune de compania de producție Atlas Entertainment, acțiunea urmând să fie plasată în epoca de aur a pirateriei din secolul 18, în Oceanul Indian. De obicei, majoritatea acestui fel de seriale/filme sunt plasate în Oceanul Atlantic, așa că o schimbare a decorului ar trebui să fie interesantă.

Serialul nu are încă o dată exactă de lansare. De altfel, nici jocul nu are. Skull and Bones și-a început existența ca o componentă de multiplayer anulată a lui Assassin’s Creed 4 Black Flag și a fost dezvăluit publicului la E3 în 2017. De atunci a tot fost amânat, dar pare că va vedea lumina zile cândva anul acesta.

Dacă pe partea de jocuri video va avea ceva competiție din partea câtorva titluri precum Black Wake și Sea of Thieves, dar serialul măcar poate zburda liber într-o piață fără prea multe alte seriale cu pirați. Deși, va fi în umbra lui Black Sails, care a fost un serial grozav despre pirați.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button