MORE

Ubisoft se află în tratative cu Netflix

Ubisoft pare că nu se mulțumește doar cu ecranizarea proprietăților sale, având deja pelicule precum Assassin’s Creed, Prince of Persia și… Far Cry. Compania acum discută cu Netflix pentru realizarea unei serii.

Nu sunt momentan detalii despre ce va fi această serie, și având în vedere cât de divers este catalogul de pe Netflix, nici nu este tocmai ușor să prezicem despre ce va fi vorba.

În trecut, Ubisoft a realizat mini-serii despre Assassin’s Creed, iar o continuare a ideii ar merge bine în tandem cu noul film. De asemenea, considerând popularitatea lui Mr. Robot, Ubisoft ar putea să meargă pe acest val cu Watch Dogs. Far Cry nu prea intră în calcul, decât dacă toată seria va fi despre Vaas din FC3.

Așa că cea am mai putea vedea? Personal, sper o serie animată cu Rayman bazată pe stilul grafic din Rayman Origins, care nu va implica vreun fel de iepure. Dar având în vedere că The Division este pe cale să devină film și încearcă să fie un MMO care are nevoie mereu de atenție, probabil se va încerca emularea lui Defiance, care avea atât un joc precum și un serial care funcționau simultan, în strânsă legătură.

Mai multe detalii vom afla în curând.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button