PC&Consoles

Ubisoft promite schimbări mari pentru Rainbow Six Siege

Cel de-a doilea sezon de conținut al lui Rainbow Six Siege va începe peste câteva zile, iar Ubisoft are planuri mari pentru dezvoltarea jocului pe parcursul următoarelor luni.

Pe lângă adăugarea celor două personaje noi: Jackal și Mira, alături de harta suplimentară de săptămâna aceasta, sunt plănuite schimbări fundamentale ale infrastructurii.

Dacă ați tot dat de probleme de conectivitate, o să vă bucure ce urmează pentru joc, fiindcă Ubisoft cam știe care este cauza. Deși Rainbow Six Siege are servere dedicate, încă folosește anumite componente peer-to-peer, cum ar fi voice chat, iar asta provoacă dificultăți la sincronizare în procesul de matchmaking. Pe parcursul acestui an sistemele acestea vor fi înlocuite, ducând la o experiență mai lină pe viitor. Detectarea impactului gloanțelor va fi și ea adresată anul acesta.

Apoi, dacă v-ați săturat să tot dați banii strânși cu greu în joc pentru a vă înfrumuseța personajele cu o nouă pălărie, are să vă bucure ideea că de anul acesta veți primi gratuit elemente de customizare în cutii care pot pica la finalul meciurilor. Spre deosebire de cele de la CS, aceste cutii pot fi deschise gratuit.

În cele din urmă, vă puteți aștepta la mai multe hărți și mai mulți operatori, obiectivul fiind ca jocul să ajungă până pe la 50 de personaje jucabile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button