MORE

Ubisoft prevede moartea consolelor

In timpul ultimei conferinte cu investitorii, Yves Guillemot, CEO al Ubisoft, si-a exprimat opinia despre directia in care se indreapta piata consolelor de jocuri.

Acesta a declarat ca desi va exista cel putin inca o generatie de console, dupa acestea lucrurile vor trebui sa se schimbe, iar streaming ar putea fi o solutie.

In cuvintele sale:

Pe partea de console, ne asteptam ca vor fi noi console care vor face cota de piata sa creasca in continuare si credem ca va mai trece o generatie de console pana cand alte tipuri de console vor sosi pe piata.

Credem in streaming, dar necesita multa latime de banda. credem ca va creste, dar astazi, cu tipul de jocuri pe care le avem, va fi nevoie de timp pana cand va deveni mai popular.

Cu urmatoarea generatie de console batand la usa, ramane de vazut daca aceasta va fi ultima inainte de saltul la streaming, sau daca va fi nevoie de inca o generatie deplina, nu acest upgrade intermediar care urmeaza, pentru ca tehnologiile de streaming sa se maturizeze suficent de mult cat sa inlocuiasca de tot consola.

Cert este ca Ubisoft nu este singura companie care vede in streaming viitorul. Nu de alta, dar prin streaming se elimina complet piata la mana a doua iar producatorii de jocuri vor putea recupera astfel pierderi considerabile.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button