GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ubisoft pregătește un nou joc Ghost Recon

Ghost Recon Wildlands a fost un joc neașteptat de amuzant, în ciuda micilor sale neajunsuri și a sentimentului general că a fost pus la un loc din bucăți din alte jocuri… posibil să fi lăsat impresia asta pentru că tot dădeam de mașina mea din The Crew prin el.

Însă Wildlands nu prea reflectă esența seriei Ghost Recon. Așa că Ubisoft urmează să anunțe un joc nou din această serie, în ziua de 9 mai, pe la ora 21:30. Cel puțin asta pare a fi speculația curentă, fiindcă Ubisoft nu a spus exact ce urmează să fie anunțat.

Seria Ghost Recon și-a început existența cu 18 ani în urmă, fiind unul din jocurile responsabile la vremea sa pentru definirea FPS-ului militar tactic. De atunci, lucrurile au evoluat, genul a mers pe alte meleaguri mai profitabile, iar totul a început să devină open world.

Înainte de Wildlands, ultimul joc numit Ghost Recon care să fie lansat de către Ubisoft a fost o creație doar de multiplayer ce n-a avut prea mult de trăit, iar ultimul de singleplayer înainte de el a fost Future Soldier, tocmai în 2012.

Vom vedea joi despre ce este vorba cu acest nou anunț. Un expansion pentru Wildlands clar nu are cum să fie, din moment ce nu folosește expansion-uri.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button