PC&Consoles

Ubisoft omoară două jocuri de multiplayer

Dacă sunteți cumva un jucător de The Mighty Quest for Epic Loot sau Ghost Recon Phantoms (numit până acum Ghost Recon Online), atunci am vești proaste pentru voi. Ambele titluri nu vor mai vedea anul viitor.

Conform clasicei zicale de pe internet ”Ubisoft cannot into multiplayer”, aceste două jocuri urmează să fie închise deoarece nu au reușit să atragă prea multă atenție pe termen lung. În momentul în care au intrat în Open Beta, în 2014 pentru The Mighty Quest for Epic Loot și 2012 pentru Ghost Recon Online, era ceva interes pentru ele, dar acesta s-a stins.

Motivele pentru care jocurile n-au reușit să prindă la public ar putea fi numeroase. Agresivitatea cu care erau împinse magazinele virtuale ar fi unul din motive, dacă este să aruncați o privire peste toate recenziile de Steam din ultima vreme, lipsa inerției după lansare, insuficient de mult conținut nou fiind adăugat, instabilitatea ocazională a serverelor și, desigur, cantitatea mare de trișori ar mai fi o problemă. Practic, aceasta este o problemă masivă pentru toate jocurile Ubisoft, mai puțin Rainbow Six Siege, care prin adăugarea lui BattleEye chiar a devenit jucabil, câteva mii de jucători fiind evacuați permanent în doar câteva săptămâni.

The Mighty Quest for Epic Loot va fi închis în ziua de 25 octombrie, iar Ghost Recon Phantoms va fi scos din funcțiune pe 1 decembrie. Așa că mai aveți timp să le încercați, dacă vreți să vedeți despre ce era vorba.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

11 comentarii

  1. Ghost Recon Online a fost chiar bun. Si The Mighty Quest for Epic Loot a fost si el simpatic… Sad day for pandas everywhere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button