GamingRSS PaginaDeMedia

Ubisoft ofera un gameplay video interesant din Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion se lanseaza peste doua zile. Cu ocazia aceasta, Ubisoft dezvaluie un gameplay de 14 minute care ne poarta prin lumea ploioasa si cosmopolita a Londrei. Dar cu grafica si ray tracing setate la maxim in rezolutie 2K.

Legion permite jucatorilor sa controleze mai multe personaje de-a lungul povestii. Personaje care, daca ai permadeath-ul activat, pot muri definitiv, afectand astfel firul narativ. Story-ul se concentreaza asupra grupului de hackeri DeadSec.

Hackerii doresc sa elibereze Londra din mainile unui stat distopian obsedat de monitorizare si securitate. In acelasi timp, grupul investigheaza o serie de atacuri teroriste care le-au fost inscenate, toate astea facand parte dintr-o conspiratie dubioasa.

Gameplay-ul prezentat ofera o privire de ansamblu asupra universului jocului, de la personajele extravagante pana la decorurile si arhitectura orasului. Cu ray tracing-ul activat, level design-ul ofera o satisfactie si mai mare. Londra este cunoscuta pentru vremea ploioasa, luminile cladirilor si ale masinilor reflectandu-se in baltoace si pe asfaltul umed.

Watch Dogs Legion

Din punctul meu de vedere, este interesant de observat aceasta „fidelitate” in ceea ce priveste societatea actuala si viitorul acesteia, ca sursa de inspiratie pentru joc. Ma refer la faptul ca estetica si design-ul sunt, evident, nu la fel de futuristice ca in Cyberpunk 2077, dar au rolul de a se raporta la progresul nostru tehnologic actual. La fel si cu moda personajelor, viziunile si comportamentul acestora.

Dar divaghez. Partea ceva mai amuzanta la acest mic playthrough este ca cel care l-a parcus se grabea cam tare, de aici si sentimentul de speedrun pe care l-am resimtit.

Daca nu aveti ce face in pauza de cafea, urmariti gameplay-ul pentru Watch Dogs: Legion.

Daca doriti sa aflati mai multe, puteti sa urmariti si un preview mai elaborat, realizat de colegul de breasla:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button