MORE

Ubisoft ofera gratuit Starlink: Battle for Atlas – Sarbatorile sunt in toi

E sarbatoare mare si in familia Ubisoft Connect

Chiar daca Epic ne incanta cu ocazia sarbatorilor de iarna (ca si anul trecut) cu cate un joc gratuit in fiecare zi, nici Ubisoft nu se lasa mai prejos.

Incepand de ieri si pana pe 18 decembrie, Ubisoft va oferi cadou in fiecare zi fie un joc, fie continut in-game pentru cele mai populare titluri de pe platforma. La fel ca pe Epic, trebuie sa va grabiti, pentru ca aveti doar 24 de ore sa va luati cadoul.

Ieri au fost disponibile o serie de iteme in-game pentru Assassin’s Valhalla. Astazi, cei care se logheaza pe Ubisoft Connect isi pot adauga la colectie Starlink: Battle for Atlas. Produs chiar de Ubisoft, action-adventure-ul asta are pana si o serie de produse toys-to-life, adica jucarii din universul jocului, pe care le poti activa cu NFC.

Preiei comanda unei nave spatiale pe care ti-o personalizezi cum vrei, si pornesti intr-o calatorie in care vei intalni multe vietuitoare, vei forma aliante si vei duce la bun sfarsit tot soiul de misiuni.

Ca sa poti revendica darurile, tot ce trebuie sa faci este sa revii zilnic aici, sa te autentifici pe contul de Ubisoft Connect si sa dai register. Nu uita nici de jocurile oferite de Epic. Pillars of Eternity si Tyranny se dau de pomana pentru inca doua zile. Incepand cu 17 decembrie, in fiecare zi se va oferi cate un titlu. Asa ca hai pe Ubisoft Connect si Epic si spor la joaca!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button