Gaming

Ubisoft nu vrea un serviciu de gaming cu abonament, precum EA

Ubisoft nu vrea un serviciu de gaming cu abonament precum EA. O afirmatie surprinzatoare pentru distribuitorul care a spus in trecut ca lumea doreste mai multe DLC-uri, si ca gamerii de PC sunt niste pirati.

Dar probabil cei de la Ubisoft stiu ceva, pentru ca asemenea afirmatie vine in urma anuntului celor de la EA de a distribui o selectie de jocuri lunar, pe PSN de exemplu, din galeria propie, pentru o suma de abonament de 5 dolari lunar, numit EAccess.

Strategie pe care Ubisoft nu o vede cu ochi buni, si spune ca nu se gandeste sa adere la un asemenea sistem in conditiile in care Electronic Arts nu dovedeste ca functioneaza. Pentru ca…bani, evident!

Yves Guillemot, CEO-ul a declarat catre Game Informer ca Ubisoft nu se da in laturi sa ofere acces fanilor la jocurile produse de companie. Pentru ca…bani! A mai spus ca este destul de sceptic in privinta succesului EA, sistemul acestora trebuind sa functioneze bine si sa fie o experienta extrem de placuta pentru jucator, ca sa reuseasca.

Pentru ca…bani si uPlay! Sinceri sa fim, nu cred ca ar vrea cineva un asemenea sistem de la Ubisoft, mai ales ca avem impresia ca serverele lor sunt facute din pasta de dinti, doi hamsteri si guma de mestecat, pentru ca ori de cate ori incerci sa le accesezi, ceva trebuie sa pice sau sa functioneze lamentabil. Vezi lansarea de la Watch_Dogs si problemele pe care acest joc le-a intampinat pe toate platformele. Daca mai adaugi un stres in plus Pentiumurilor 2 pe care probabil ruleaza sistemele lor (speram ca sunt Pentium 2) este posibil ca uPlay sa refuze sa mai functioneze. Speram totusi ca aceste probleme nu vor afecta lansarea lui Far Cry 4. SPERAM!

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. EA Access e exclusiv XBOX One si e independent de Live Gold. Dupa o luna de stiri despre EA Access veniti cu „pe PSN de exemplu”. Ah si nu e doar un anunt ca e lansat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button