Gaming

Ubisoft nu va susține nicio prezentare în această vară

Deși zvonurile anterioare indicau faptul că Ubisoft plănuia să-și organizeze și să-și susțină propria prezentare de jocuri în vară, adică în plin sezon de anunțuri importante pe partea de gaming, iată că informațiile de actualitate confirmă opusul în mod oficial. Ubisoft nu va avea nicio prezentare în această lună, ceea ce înseamnă că industria se va lipsi momentan de unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață.

Veștile vin din partea unui reprezentant Ubisoft. Compania nu are în vedere susținerea vreunui showcase în această vară, optând în schimb pentru o fereastră programată „mai spre finalul anului”, cel mai probabil în al treilea trimestru din 2022. Sunt puțin dezamăgit de această decizie. În primul rând, Ubisoft va lipsi de la petrecerea la care vor participa Geoff Keighley cu al său Summer Game Fest, alături de Sony cu State of Play-ul de săptămâna aceasta și Microsoft, cu showcase-ul Xbox + Bethesda de pe 12 iunie.

În al doilea rând, compania are destule noutăți pe care ar fi păcat să nu le prezinte publicului larg, în special într-un astfel de sezon. Este vorba despre Skull & Bones, un spin-off  Assassin’s Creed,  Avatar: Frontiers of Pandora și Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Despre astea se știu ceva mai multe, dar Ubisoft mai are în tolbă câteva anunțuri oarecum misterioase: noul Splinter Cell, remake-ul Prince of Persia: The Sands of TIme, Beyond Good and Evil 2 și Assassin’s Creed Infinity

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button