PC&Consoles

Ubisoft neagă că a confirmat suportul pentru HDR în noul Assassin’s Creed

Din categoria „Dar mereu am fost în război cu Eurasia”, Ubisoft anunță că varianta de PC a lui Assassin’s Creed Origins nu va mai primi suport pentru HDR.

Considerând că disponibilitatea monitoarelor care includ HDR încă nu este la nivelul la care să fie la îndemâna tuturor, n-ar trebui să afecteze decizia majorității când vine vorba de achiziția acestui joc. Deși ar fi fost frumos ca peste câțiva ani, când treci la un monitor cu HDR, să poți să rejoci Assassin’s Creed Origins cu toate culorile de care jocul este capabil și în contrastul de care se bucură și cei de pe console.

Există însă o problemă. Ubisoft a tot spus că jocul va primi suport pentru HDR pe toate platformele. Până și pe 1 noiembrie, compania a publicat pe contul său de Twitter oficial confirmarea că PC-ul va primi suport pentru HDR.  Tweet-ul pe care îl puteți vedea mai jos a fost șters în ultimele, zile, compania anunțând acum că nu va exista suport pentru PC a unui mod HDR.

Până și postarea de pe forum cu detaliile tehnice ale jocului a fost modificată pentru a îndepărta referințele la HDR pentru toate platformele. Pe de o parte, este bine că acum clarifică situația. Pe de alta, nu este prea bine că până acum au spus altceva, iar acum se fac de parcă n-au spus vreodată acel lucru.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button